Babské rady

Zadejte hledaný výraz např.: šedivé vlasy

Výsledky vyhledávání
  • Rada: Použijte agar, který se vyrábí z mořských řas. Má formu tyčinek či prášku. Dejte 1-3 lžičky (podle věku a zdravotního stavu) do polévky nebo vývaru a několik minut povařte.
  • Rada: Každý den snězte přibližně čtvrt ananasu. Určitě se Vám pak bude vyprazdňovat mnohem lépe.
  • Rada: Jednu lžíci bolševníku boršče, přelijeme vařící vodou, necháme odstat. Pijeme po doušcích
  • Rada: Lžičku čekanky přelijeme vroucí vodou, necháme odstát Pijeme po doušcích
  • Rada: Reguluje krevní obraz, předchází zácpě, posiluje vlasy, léčí ekzémy, snižuje cholesterol, je součásti jaterních diet
  • Rada: Česnek medvědí povzbuzuje trávení, je osvědčeným prostředkem proti zácpě.
  • Rada: Fíky a švestky namočíme na noc do studené vody. Ohřejeme a ráno pijeme
  • Rada: Proti zácpě je dobré posnídat hrušku nebo si ji ponechat jako poslední jídlo.
  • Rada: Před snídaní vypijte šálek kávy.
  • Rada: Kefír - zdravé množství je 500 ml denně. Pravidelná konzumace podporuje funkci střev a působí proti zácpě.
  • Rada: Prohřejte se v teplé vaně s několika kapkami anýzového, fenyklového a hřebíčkového éterického oleje.
  • Rada: Při zácpě pomůžou 2 lžíce rozmačkaných lněných semen ráno a večer.
  • Rada: Ráno, večer 25ml magnézia ve formě koncentrátu z přírodní léčivé vody
  • Rada: Doporučuje se sníst asi 10 dkg přírodních mandliček i se šlupkou.
  • Rada: Na zácpu se dává 1 kávová lžička řed spaním Má vliv i na průjem
  • Rada: Mrkev snižuje cholesterol, předchází zácpě, kožních nemocí, chrání zrak. Vitamín ABC
  • Rada: Uvařte čaj z kořene pampelišky (smetanky lékařské). 250 ml vroucí vody zalijte a nechte 5 minut louhovat.
  • Rada: S urputnou zácpou si poradí teplá kašička zhotovená z rozpuštěného čerstvého másla s povidly a to v tomto poměru: jedna čajová lžička másla a jedna čajová lžička povidel (i starších).
  • Rada: slizovité látky obsažené v bylině malí změkčující účinek na sliznici dýchacích cest a trávicího ústrojí Používá se při onem. žaludku,střev a plic, akutní a chronické gangritídě, kolikách, žaludečních a dvanáctnikových vředech. Při chronické zácpě, černém kašli, tuberkulóze. Vzbuzuje chuť na jídlo, tonizuje žaludek, zvyšuje odolnost organismu. Má baktericidní a bakteriostatický účinek. Zevně na hnisavé rány, vředy, popáleniny a v gynekologii. Při střevních bolestech, onemocnění jater, nádorech, zánětech močových cest, úplavici, nevolnosti po zvracení, žalud. těžk.
  • Rada: Jako projímadlo doporučuji 33% šlehačku
Nenalezli jste babskou radu, ale znáte nějakou, která by zde neměla chybět? Přidejte vlastní radu.
Celkem záznamů: 23
|< << 12 >|

Adresář

Z diskuze

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Rady a zkušenosti s hubnutím

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí pomocí spalovačů

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku