Éčka

Zadejte kód Ěčka např.: E 123

Kód Název Popis
E 624 Glutamát amonný Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 622 Glutamát draselný zesilovač nebo zvýrazňovač chuti
E 622 Glutamát draselný Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 625 Glutamát hořečnatý Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 625 Glutamát hořečnatý zesilovač nebo zvýrazňovač chuti
E 621 Glutamát sodný Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 621 Glutamát sodný zesilovač nebo zvýrazňovač chuti
E 623 Glutamát vápenatý Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 623 Glutamát vápenatý zesilovač nebo zvýrazňovač chuti
E 422 Glycerin zahušťovací a gelírovací látky
Celkem záznamů: 523
Problém:

Bylinná směs na uklidnění

Rada: 3 díly semen anděliky, 2 díly sporýše, 1 díl fenyklu. Dvě čajové lžičky směsi na 1/4l. vody. Čaj osladíme medem je vhodný i po rekonvalescenci a při vysílení. více

Adresář

Z diskuze

  • Risanek :) 17.01.2017 23:01 Hlídání dětí

    Jeee, taky používáme www.babysitting.today a teda super věc :) Je paráda, že hlídání sženeme i…

  • Olina 17.01.2017 21:01 Kvalitní makeup?

    Supr make up kurz je např. Make up Institute, absolvovala jsem a vřele doporučuji

  • Maja92 17.01.2017 20:01 Kapky do očí

    Zásilka přišla rychle. Kapky jsem si vyzvedla za 2 dny. Jestli tě ty očka tak moc zlobí, tak bych…

  • Daniela 17.01.2017 19:01 hubnutí

    A nějaké prádlo, které má vyšší pas, aby trochu stáhlo bříško holky nosíte?

  • Radmila Křivánková 17.01.2017 17:01 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Na začátku bylo rozhodnutí: "Já už ten pupek nosit nebudu" .Na začátku tedy bylo…

Píšeme jinde
  • Recept na cibulačku s vínem krok za krokem

    Recept na cibulačku s vínem krok za krokem

    Recept na výbornou polévku, která v těchto mrazech zaručeně zahřeje. Základem je cibule, bílé víno a k podávání nesmí chybět bílá opečená bagetka a sýr. Uvaříme si ji krok za krokem.

  • Vaříme luštěniny

    Vaříme luštěniny

    Hrách, fazole, čočka, cizrna, ale také sója, vigna (naklíčené fazole mungo) či arašídy - to jsou luštěniny, zralá semena luskovin. Luštěniny tvoří základní součást zdravého jídelníčku. Dnes vám dáme tipy k jejich správné přípravě.



Zdravě.cz na Facebooku