Lékařské diagnózy

Zadejte číslo diagnózy např.: F400

Lékařské diagnózy
Kód Název Kategorie
B482 Allescheriasis Infekční a parazitární nemoci
L652 Alopecia mucinosa Nemoci kůže a podkožního vaziva
L630 Alopecia totalis (hlavy) Nemoci kůže a podkožního vaziva
L631 Alopecia universalis Nemoci kůže a podkožního vaziva
J630 Aluminóza (plic) Nemoci dýchací soustavy
J840 Alveolární a parietoalveolární stavy Nemoci dýchací soustavy
K103 Alveolitis čelistí Nemoci trávicí soustavy
G300 Alzheimerova nemoc s časným začátkem Nemoci nervové soustavy
G301 Alzheimerova nemoc s pozdním začátkem Nemoci nervové soustavy
G309 Alzheimerova nemoc, NS Nemoci nervové soustavy
Celkem záznamů: 12421
Problém:

Banány proti depresi

Rada: Velmi vhodné jsou banány, každý den jeden. více

Adresář

Z diskuze

  • Nikol 27.04.2017 23:04 Cyklo diskuze

    doporučila by si mi nějaký dobrý elektrokolo, který nestojí palbu?

  • Nikol 27.04.2017 23:04 Cyklo diskuze

    elektrokolo jsem ještě nikdy nezkoušela, ale asi si ho teď na léto pořídím

  • MIky 27.04.2017 17:04 Paměť

    Na internetu je určitě něco na posílení paměti, třeba nějaké cvičení, zkuste i třeba to :)

  • Dory 27.04.2017 17:04 prostata

    Můj muž trpí prostatou..každou noc několikrát vstává a už jsme vyzkoušeli hodně, jen se nám pořád…

  • Tamara 27.04.2017 17:04 Cyklo diskuze

    Z obchodu Bikegallery.cz mám doma kolo a zkušenost výborná. Poradili mi se vším co jsem…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku