Lékařské diagnózy

Zadejte číslo diagnózy např.: F400

Lékařské diagnózy
Kód Název Kategorie
X477 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X487 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X497 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X507 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X517 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X527 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X537 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X547 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X577 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
X587 Zemědělství Vnější příčiny nemocnosti
Celkem záznamů: 12421
Problém:

Čínský čaj pu -erh- na odbourání alkoholu v krvi

Rada: urychluje odbourávání alkoholu v krvi, až dvojnásobně, snižuje příznaky tzv. opice( bolsti hlavy) více

Adresář

Z diskuze

  • MIky 27.04.2017 17:04 Paměť

    Na internetu je určitě něco na posílení paměti, třeba nějaké cvičení, zkuste i třeba to :)

  • Dory 27.04.2017 17:04 prostata

    Můj muž trpí prostatou..každou noc několikrát vstává a už jsme vyzkoušeli hodně, jen se nám pořád…

  • Tamara 27.04.2017 17:04 Cyklo diskuze

    Z obchodu Bikegallery.cz mám doma kolo a zkušenost výborná. Poradili mi se vším co jsem…

  • Karel 27.04.2017 17:04 Akutní zánět močového měchýře

    Brusinky jsou dobré obecně a je asi jedno, jestli Apu nebo neApu. Wobenzym jednoznačně ano.

  • Kroutilová 27.04.2017 14:04 školka

    Sháním pro dítě hlídání na prázdniny,. Chci se zeptat z těch co dáváte do soukromé dráček děcka…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku