Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Mohla jsem se nakazit?

Dobrý den, měla bych na Vás velký dotaz, dnes jsem byla matce pomoct uklidit hospodu následně po úklidu jsem se od barmana dozvěděla, že tam byl starý pán (bezdomovec) hrozně zapáchající kterému ,,praskla,rupla,, noha a teklo mu všude po hospodě krev s hnisem ten zápach byl z té rány,zápach byl úplně všude a hnis také, prý toho měl tolik, že měl celou nohavici a botu plnou hnisu s krví, odvezla ho záchranka ale nikdo neví co to měl ( noha prý byla namodralá-zrůžovělá či co ) rukavice jsem samozdřejmě měla, ale pak jsem si všimla že byly natržené a já měla vodu z kýble i v rukavicích, mám na prstech záděrky u nehtů a tak se bojím jestli se dá takto nakazit :-( ruce jsem se hned umyla mýdlem i savem, pro jistotu, ale i tak mám strach, mám 3-letou dceru. A ještě bych se chtěla zeptat kdy mohu jít raději na odběr krve, když se to stalo dnes, abych měla jistotu, mohu jít hned zítra na odběr? Pozná se to hned? Předem děkuji za odpověď a doufám, že jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně, jsem z toho na prášky. Díky Jaklová

Odpovědi na otázku