Bezpečnost HK?

Autor Příspěvěk
Isabella
09.07.2014 22:29:17

Re: Bezpečnost HK?

26.03.2013 20:41:52
napsal:

Bezpečnost HK?

Dobrý den,
má přítelkyně(20) prodělala před x-lety mononukleózu(onemocnění jater), ale doktorka jí řekla, že prášky brát může a riziko zde není. Přesto se bojí vedlejších příznaků jako ztloustnutí či toho, až bude chtít otěhotnět, tak nebude moci.
Poradíte něco hodně kvalitního, co by jí nemuselo dělat problém?
Může to být i ve vysoké cenové relaci.
Předem děkuji.
Hormon. antikoncepce se brat po mononukleoze, pokud jsou normalni jaterni testy, brat muze. Po nynejsi antikoncepci s minimalnimi davkami hormonu se netloustne, to je mytus z minuleho stoleti. U nekoho delsi dobu trva opetovne naskoceni cyklu po vysazeni, ale hormon. antikoncepce neplodnost nezpusobuje. Problem ji ale jiste nebude delat prezervativ, ktery budete vy pouzivat, Elite od Durexu jsou moc prima... Pokud nerodila, intrauterinni telisko se nedoporucuje, jinak jsou jen hormony. Spermicidni pripravek do pochvy je nespolehlivy, pesar ma take urcite riziko selhani. Prerusovana souloz a plodne dny jsou nesmysl, riziko 50 na 50.Podvaz vejcovodu, resp. preruseni je nevratny zasah. Tak si vyberte...
xawer
26.03.2013 20:41:52

Bezpečnost HK?

Dobrý den,
má přítelkyně(20) prodělala před x-lety mononukleózu(onemocnění jater), ale doktorka jí řekla, že prášky brát může a riziko zde není. Přesto se bojí vedlejších příznaků jako ztloustnutí či toho, až bude chtít otěhotnět, tak nebude moci.
Poradíte něco hodně kvalitního, co by jí nemuselo dělat problém?
Může to být i ve vysoké cenové relaci.
Předem děkuji.

Přidat příspěvek k tématu Bezpečnost HK?

* Povinné pole




Zdravě.cz na Facebooku