Zastydlá rýma

Při zastydlé rýmě si připravte dva větší kbelíky, do jednoho dejte studenou a do druhého hodně horkou vodu. Střídavě ponořujte do vody ruce až po lokty - dvě minuty do studené vody a dvě minuty do horké vody. Opakujte 5x až 10x. Ihned po té se zabalte do deky nebo zalehněte do postele. Toto opakujte po dva dny. Připravte si včerejší žemle, rozkrojte je na půlku a ponořte do horkého mléka. Poté přiložte okolo nosu, tak horké, jak vydržíte. Čelní dutiny Nejdříve si ve slupce uvařte středně velký brambor. Připravíte si šátek, na něj položte igelit a na igelit kapesník. Pak bramboru oloupejte a lehce rozmačkejte, vložte na kapesník v šátku a přiložte na čelo (teplota bramboru by měla být co největší), - nechte působit 20-25 minut.


Adresář

Z diskuze

  • Nikol 27.04.2017 23:04 Cyklo diskuze

    doporučila by si mi nějaký dobrý elektrokolo, který nestojí palbu?

  • Nikol 27.04.2017 23:04 Cyklo diskuze

    elektrokolo jsem ještě nikdy nezkoušela, ale asi si ho teď na léto pořídím

  • MIky 27.04.2017 17:04 Paměť

    Na internetu je určitě něco na posílení paměti, třeba nějaké cvičení, zkuste i třeba to :)

  • Dory 27.04.2017 17:04 prostata

    Můj muž trpí prostatou..každou noc několikrát vstává a už jsme vyzkoušeli hodně, jen se nám pořád…

  • Tamara 27.04.2017 17:04 Cyklo diskuze

    Z obchodu Bikegallery.cz mám doma kolo a zkušenost výborná. Poradili mi se vším co jsem…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku