Místo cukru med

Med je bezesporu zdravější, chutnější a prospěšnější než cukr. Při manipulaci s medem dbejte zásady, aby nepřišel do styku s kovem, ten by jeho blahodárné účinky znehodnotil. Pokud sladíte medem, tak je třeba dávat medu zhruba jednou tolik co cukru (např. pokud přidáváte do moučníku 100g cukru, medu musíte použít 200g).


Adresář

Z diskuze

  • Marlenka 20.01.2018 15:01 Ortopedické vložky

    Na stránkách toho mají spoustu, mě teda ale dostaly suprové tkaničky.

  • Sandra 20.01.2018 13:01 zdravé hubnutí

    Saro, prosím tě... Jako z toho tvého příspěvku to na mě působí tak, že jako super, budu jíst…

  • Katka 20.01.2018 12:01 Rady a zkušenosti s hubnutím

    Holky, kupujete jen ty chipsy, nebo jste zkoušely i tu pastu už? :)

  • Sandra 20.01.2018 12:01 Jak jednorázově "nepřibrat"?

    Ahojky :) Já jsem teda kupovala zatím jen ty chipsy :) ale říkám si, že bych zkusila i tu pastu :)…

  • Maria 20.01.2018 02:01 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Potřebujete rychlou půjčku s krátkou nebo krátkou dobou s relativně nízkou úrokovou sazbou až 3%?…

Píšeme jinde


Zdravě.cz na Facebooku