Místo cukru med

Med je bezesporu zdravější, chutnější a prospěšnější než cukr. Při manipulaci s medem dbejte zásady, aby nepřišel do styku s kovem, ten by jeho blahodárné účinky znehodnotil. Pokud sladíte medem, tak je třeba dávat medu zhruba jednou tolik co cukru (např. pokud přidáváte do moučníku 100g cukru, medu musíte použít 200g).


Adresář

Z diskuze

  • Které značkové obchody mi můžete ve reeportu doporučit?

  • Romana67 30.04.2017 14:04 Zvětšení poprsí

    Hezký den všem, já už několik týdnů užívám tablety BreastExtra a nemohu si je vynachválit, prsa…

  • Jude mashel 30.04.2017 10:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    AHOJ, Projíždíte finančními potížemi, nebo potřebujete naléhavou půjčku za účelem zlepšení vašeh…

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku