Kaštany na patní ostruhy

Pokrájíme kaštany na vhodné kousky tak, aby prošly hrdlem láhve. Láhev jimi zcela naplníme a zalijeme čistým lihem, postačí i líh denaturovaný pokud netrpíte nějakou formou alergie. Takto připravený léčebný prostředek necháme asi čtrnáct dnů uložený v temné místnosti, láhev též použijeme tmavou. Po výše uvedené době nalijeme připravený roztok do větší misky a paty ponoříme každý den do roztoku asi na jednu hodinu. Po provedené procedůře nalijeme zbývající roztok zpět do láhve s kaštany. Léčba se projeví již po čtrnácti dnech a po měsíci zcela odstraní všechny příznaky včetně bolesti.


Adresář

Z diskuze

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Rady a zkušenosti s hubnutím

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí pomocí spalovačů

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku