Nohy-bolavá kolena

Na bolavá kolena platí podle babských rad zelí. Večer, než půjdete spát, vezměte dva pěkné listy z hlávky zelí a vykrojte z nich tvrdé středové košťály. Listy vložte mezi dva čisté tužší papíry a několikrát přejeďte povrch nahoře ležícího papíru teplou žehličkou. Zelné listy vyjměte, přiložte na kolena, přikryjte je igelitem a celé to ovažte plenou nebo kusem plátna. Je dobré, když navrch přijde teplá šála nebo šátek. Pak klidně ulehněte a spěte. Ráno vás čeká ještě trochu práce-sejměte zábal, umyjte kolena a namazejte je měsíčkovou mastí. Zábal je možná trochu pracný, ale vydržíte-li a budete-li ho opakovat pravidelně, zelí bolesti z kolena postupně vytáhne.


Adresář

Z diskuze

  • Které značkové obchody mi můžete ve reeportu doporučit?

  • Romana67 30.04.2017 14:04 Zvětšení poprsí

    Hezký den všem, já už několik týdnů užívám tablety BreastExtra a nemohu si je vynachválit, prsa…

  • Jude mashel 30.04.2017 10:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    AHOJ, Projíždíte finančními potížemi, nebo potřebujete naléhavou půjčku za účelem zlepšení vašeh…

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku