Lékařské diagnózy

Zadejte číslo diagnózy např.: F400

Lékařské diagnózy
Kód Název Kategorie
A378 Infekční a parazitární nemoci
A663 Infekční a parazitární nemoci
L84 "Kuří oka" a mozoly Nemoci kůže a podkožního vaziva
C834 (Difúzní), imunoblastický Novotvary
C835 (Difúzní), lymfoblastický Novotvary
C830 (Difúzní), malé buňky Novotvary
C831 (Difúzní), malé buňky s rozštěpeným jádrem Novotvary
C836 (Difúzní), nediferencovaný Novotvary
C832 (Difúzní), smíšené malé a velké buňky Novotvary
C833 (Difúzní), velké (histiocytické) buňky Novotvary
Celkem záznamů: 12421
|< << 12345 >|
Problém:

Papája na zažívání

Rada: Na zpomalené zažívání pomůže jíst čerstvá papája. více

Adresář

Z diskuze

  • Romana67 30.04.2017 14:04 Zvětšení poprsí

    Hezký den všem, já už několik týdnů užívám tablety BreastExtra a nemohu si je vynachválit, prsa…

  • Jude mashel 30.04.2017 10:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    AHOJ, Projíždíte finančními potížemi, nebo potřebujete naléhavou půjčku za účelem zlepšení vašeh…

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Rady a zkušenosti s hubnutím

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku