Éčka

Zadejte kód Ěčka např.: E 123

Kód Název Popis
E 100 Kurkumin barvivo
E 355 Kyselina adipová Regulátory kyselosti
E 400 Kyselina alginová Zahušťovadla
E 300 Kyselina askorbová Antioxidanty
E 300 Kyselina askorbová (vitamín C) antioxidační látky
E 210 Kyselina benzoová Konzervanty
E 210 Kyselina benzoová konzervační látka
E 284 Kyselina boritá Konzervanty
E 284 Kyselina boritá okyselující prostředek
E 330 Kyselina citrónová Regulátory kyselosti
Celkem záznamů: 523
Problém:

Další rada na trávení

Rada: S trávením vám také pomůže fenykl, zejména máte-li překyselený žaludek. Babské rady doporučují čaj z půl lžičky fenyklových semen na šálek vody. Pít ho, ale musíte po doušcích a nepřehánět to s dobou užívání. více

Adresář

Z diskuze

  • Linda 27.04.2017 00:04 Kvalitní makeup?

    Jak probíhají kurzy tady?http://www.makeupinstitute.cz/ Ráda bych se na nějakýkurz tady taky…

  • Chci se zeptat v případě že bych si chtěla udělat některý z kurzů v Make-up Institute a chtěla si…

  • Lucka90 26.04.2017 23:04 Cyklo diskuze

    v cyklospecialitách mi poradili, že je lepší jít do ekola než klasických, tak jsem na ně dala a…

  • Lucka90 26.04.2017 23:04 Cyklo diskuze

    elektrokola zbožňuji, je to úplně něco jinýho než ty klasický

  • Krista 26.04.2017 21:04 zkusenosti s clip in

    Vlastním dvě sady clip in z hotstyle a nedám na ně dopustit. Jsou z pravých lidských vlasů, takže…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku