Éčka

Zadejte kód Ěčka např.: E 123

Kód Název Popis
E 433 Polyoxyethylensorbitanmonooleát Emulgátory
E 434 Polyoxyethylensorbitanmonopalmitát Emulgátory
E 435 Polyoxyethylensorbitanmonostearát Emulgátory
E 436 Polyoxyethylensorbitantristearát Emulgátory
E 434 Polysorbát emulgátor
E 436 Polysorbát emulgátor
E 433 Polysorbát emulgátor
E 435 Polysorbát emulgátor
E 432 Polysorbát 20 (Polyoxyethylen-sorbitan-monolaktát) emulgátor
E 1202 Polyvinylpolypyrrolidon Stabilizátory barviva
Celkem záznamů: 523
Problém:

Grepová šťáva proti dehydrataci

Rada: V létě trpíme žízní, tak si uděláme něco, co nás postaví na nohy: vymačkáme 1 grep, přidáme 2 lžíce cukru, 1 lžičku soli a dolijeme 1 litrem studené vody.Je to neuvěřitelně osvěžující a nevypijeme toho tolik, jako běžné limonády... více

Adresář

Z diskuze

  • Risanek :) 17.01.2017 23:01 Hlídání dětí

    Jeee, taky používáme www.babysitting.today a teda super věc :) Je paráda, že hlídání sženeme i…

  • Olina 17.01.2017 21:01 Kvalitní makeup?

    Supr make up kurz je např. Make up Institute, absolvovala jsem a vřele doporučuji

  • Maja92 17.01.2017 20:01 Kapky do očí

    Zásilka přišla rychle. Kapky jsem si vyzvedla za 2 dny. Jestli tě ty očka tak moc zlobí, tak bych…

  • Daniela 17.01.2017 19:01 hubnutí

    A nějaké prádlo, které má vyšší pas, aby trochu stáhlo bříško holky nosíte?

  • Radmila Křivánková 17.01.2017 17:01 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Na začátku bylo rozhodnutí: "Já už ten pupek nosit nebudu" .Na začátku tedy bylo…

Píšeme jinde
  • Recept na cibulačku s vínem krok za krokem

    Recept na cibulačku s vínem krok za krokem

    Recept na výbornou polévku, která v těchto mrazech zaručeně zahřeje. Základem je cibule, bílé víno a k podávání nesmí chybět bílá opečená bagetka a sýr. Uvaříme si ji krok za krokem.

  • Vaříme luštěniny

    Vaříme luštěniny

    Hrách, fazole, čočka, cizrna, ale také sója, vigna (naklíčené fazole mungo) či arašídy - to jsou luštěniny, zralá semena luskovin. Luštěniny tvoří základní součást zdravého jídelníčku. Dnes vám dáme tipy k jejich správné přípravě.



Zdravě.cz na Facebooku