Lékařské diagnózy

Zadejte číslo diagnózy např.: F400

Lékařské diagnózy
Kód Název Kategorie
B054 Spalničky se střevními komplikacemi Infekční a parazitární nemoci
F514 Spánkové děsy [noční děsy - pavor nocturnus] Nemoci dušení a poruchy chování
B701 Sparganosis Infekční a parazitární nemoci
Y468 Spasmolytika Vnější příčiny nemocnosti
K834 Spasmus Oddiho svěrače Nemoci trávicí soustavy
G801 Spastická diplegie Nemoci nervové soustavy
G811 Spastická hemiplegie Nemoci nervové soustavy
G800 Spastická mozková obrna Nemoci nervové soustavy
G821 Spastická paraplegie Nemoci nervové soustavy
G824 Spastická tetraplegie Nemoci nervové soustavy
Celkem záznamů: 12421
Problém:

Kopřiva na mastné vlasy

Rada: Na mastné vlasy pomáhá zábal z kopřivy více

Adresář

Z diskuze

  • Na nákup oblečení doporučuju zajet do freeportu. Na značkové oblečení jsou tam až 70% slevy

  • Natálie.m 28.04.2017 23:04 prací prášek pro citlivou pokožku

    Dnes jsem premiérově koupila tento prací prášek tak už se těším až ho vyzkouším

  • Holubová 28.04.2017 23:04 exem dětí

    Dobrý den, synovi se ze všech klasických pracích prášků dělá virážka a tak jsem si našla na netu…

  • Troubská 28.04.2017 22:04 Krém na vrásky

    Měla bych dotaz nevímjestli úplně k tématu. Alechci si udělatvizážistický kurz nějakýa našla jsem…

  • Markéta 28.04.2017 19:04 Rýma u dětí

    Inhalace jim nevadí vubec, Piniol jim nekapu, ale vytru jim nim akorat nos. nakapu to na vatu a…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku