Babské rady

Zadejte hledaný výraz např.: šedivé vlasy

Výsledky vyhledávání
  • Rada: Připravte si asi tříprocentní roztok peroxidu vodíku a vyplachujte ústa.
  • Rada: 100 g petrklíče, 50g levandule, 20 g třezaly a chmelu, 10 g kozlíku lékařského
  • Rada: Do 1 litru přírodního vína dáme stonky petržele i s listy, k tomu vinný ocet. Vše vaříme 10 minut na slabém plameni. Potom přidáme pravý včelí med a opět vříme 4 minuty. Víno za horka lijeme do láhví, které vypláchneme silným alkoholem.Důkladně uzavřeme! Na dně se vytvoří usazenina, není škodlivá a je možné ji vypít. Potřebujeme: 300g včelího medu, 10 čerstvých stonků petržele s listy, 1-2 polévkové lžíce vinného octa a 1 litr přírodního vína.
  • Rada: Do litru čistého přírodního vína se dá 10 stonků petržele i s listy, k tomu se přidá 1 - 2 pol. lžíce vinného octa. Celé se to 10 minut povaří na slabém plameni. Potom se přidá 300 medu a opět se nechá 4 minut slabě vařit. Užíváme několik pol. lžic denně.
  • Rada: Rozmačkanou petržel zabalíme do mulu, přiložíme na ucho a přikryjeme ručníkem
  • Rada: Petrželový čaj na celulitidu: 1 lžičku petrželové natě zalít 150 ml vroucí vodou a nechat 10 minut odstát. Pít 1x denně. Odvádí z těla přes ledviny jedovaté látky.
  • Rada: Je bohatá na chlorophyl, který ji dává zelenou barvu. Napomáhá k alkalizaci našeho organismu, k detoxikaci buněk.
  • Rada: Hrst rozsekané petrželové natě smícháme se 2 cl pálenky. Směs přikládáme na rány ve formě obkladů. Během jednoho dne můžeme vyměnit obklad až 3x.
  • Rada: Při problémech s močením popíjejte čaj ze semen, natě i kořene petržele.
  • Rada: na pročištění těla a močových cest použijte petržel zahradní (do polévek, omáček, salátů, pomazánek...)
  • Rada: při bolestech močopohlavního traktu, zabírá při kamenech v ledvinách i moč. měchýři. Při šedém zákalu, zánět sojivek.
  • Rada: Nasekejte hrst petržele, přiložte na modřinu a obalte obinadlem - modřina rychleji vybledne.
  • Rada: petržel- močopudný a dietetický přípravek. Vhodný při urologickych poruchách
  • Rada: 7 dílu šťávy z mrkve, 5 dílu šť. celeru, 2 díly šť, čekanky a 2 díly šťávy z petržele. Je velice silná
  • Rada: Zápach po česneku odstraníme žvýkáním čerstvé petrželové natě nebo anýz.
  • Rada: šťáva z čerstvé nati petržele pomáhá odstraňovat vši
  • Rada: petrželový olej Používá se -při infekcích v dutině ústní, při zánětech moč. cest a ledvin
  • Rada: Pokud se potřebujete zbavit pálení žáhy, vypijte bylinkový čaj nebo minerálku bez kyseliny uhličité.
  • Rada: Po umytí přidat do vlasů pivo s octem. Budou krásně lesklé.
  • Rada: Pivo je nejlepší lak na vlasy. Po umytí vám s pivem opravdu vlasy drží, nemusíte ani lakovat, či tužit
Nenalezli jste babskou radu, ale znáte nějakou, která by zde neměla chybět? Přidejte vlastní radu.
Celkem záznamů: 2458

Adresář

Z diskuze

  • Které značkové obchody mi můžete ve reeportu doporučit?

  • Romana67 30.04.2017 14:04 Zvětšení poprsí

    Hezký den všem, já už několik týdnů užívám tablety BreastExtra a nemohu si je vynachválit, prsa…

  • Jude mashel 30.04.2017 10:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    AHOJ, Projíždíte finančními potížemi, nebo potřebujete naléhavou půjčku za účelem zlepšení vašeh…

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku