Éčka

Zadejte kód Ěčka např.: E 123

Kód Název Popis
E 283 Draselná sůl kyseliny propionové okyselující prostředek
E 252 Dusičnan draselný Konzervanty
E 252 Dusičnan draselný (Kaliumnitrát) konzervační látka
E 251 Dusičnan sodný Konzervanty
E 251 Dusičnan sodný (Natriumnitrát) konzervační látka
E 941 Dusík Balící plyny
E 249 Dusitan draselný Konzervanty
E 249 Dusitan draselný (Kaliumnitrit) konzervační látka
E 250 Dusitan sodný Konzervanty
E 250 Dusitan sodný (Natriumnitrit) konzervační látka
Celkem záznamů: 523
Problém:

Měsíček lékařský na vředy

Rada: Pokud trpíte špatně se hojícími vředy, spařte 1-2 lžičky sušených květů měsíčku lékařského 1/4 litrem vroucí vody a pak 10 minut louhujte. Používejte na obklady a koupele. více

Adresář

Z diskuze

  • Na nákup oblečení doporučuju zajet do freeportu. Na značkové oblečení jsou tam až 70% slevy

  • Natálie.m 28.04.2017 23:04 prací prášek pro citlivou pokožku

    Dnes jsem premiérově koupila tento prací prášek tak už se těším až ho vyzkouším

  • Holubová 28.04.2017 23:04 exem dětí

    Dobrý den, synovi se ze všech klasických pracích prášků dělá virážka a tak jsem si našla na netu…

  • Troubská 28.04.2017 22:04 Krém na vrásky

    Měla bych dotaz nevímjestli úplně k tématu. Alechci si udělatvizážistický kurz nějakýa našla jsem…

  • Markéta 28.04.2017 19:04 Rýma u dětí

    Inhalace jim nevadí vubec, Piniol jim nekapu, ale vytru jim nim akorat nos. nakapu to na vatu a…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku