Éčka

Zadejte kód Ěčka např.: E 123

Kód Název Popis
E 239 Hexamethylentetramin Konzervanty
E 173 Hliník Barviva
E 173 Hliník (Aluminium) barvivo
E 380 Hlinitá sůl kyseliny citronové antioxidační látky
E 154 Hněď FK Barviva
E 154 Hněď FK barvivo
E 155 Hněď HT Barviva
E 155 Hněď HT barvivo
E 470b Hořečnaté soli mastných... Emulgátory
E 907 Hydrogenovaný poly-1-decen Leštící látky
Celkem záznamů: 523
Problém:

Světlík lékařský na zánět spojivek

Rada: Lžičku sušeného světlíku lékařského nebo tři lžičky heřmánku vhoďte do tří decilitrů vroucí vody, vařte patnáct minut pak sceďte a nechte vystydnout. Potom do odvaru namočte jemný kapesník a třikrát až čtyřikrát denně ho přikládejte na oko jako obklad. více

Adresář

Z diskuze

  • MIky 27.04.2017 17:04 Paměť

    Na internetu je určitě něco na posílení paměti, třeba nějaké cvičení, zkuste i třeba to :)

  • Dory 27.04.2017 17:04 prostata

    Můj muž trpí prostatou..každou noc několikrát vstává a už jsme vyzkoušeli hodně, jen se nám pořád…

  • Tamara 27.04.2017 17:04 Cyklo diskuze

    Z obchodu Bikegallery.cz mám doma kolo a zkušenost výborná. Poradili mi se vším co jsem…

  • Karel 27.04.2017 17:04 Akutní zánět močového měchýře

    Brusinky jsou dobré obecně a je asi jedno, jestli Apu nebo neApu. Wobenzym jednoznačně ano.

  • Kroutilová 27.04.2017 14:04 školka

    Sháním pro dítě hlídání na prázdniny,. Chci se zeptat z těch co dáváte do soukromé dráček děcka…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku