Éčka

Zadejte kód Ěčka např.: E 123

Kód Název Popis
E 631 Inosinát sodný Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 631 Inosinát sodný zesilovač nebo zvýrazňovač chuti
E 633 Inosinát vápenatý zesilovač nebo zvýrazňovač chuti
E 633 Inosinát vápenatý Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 1103 Invertasa Stabilizátory
E 953 Isomalt Sladidla
E 953 Isomalt sladidlo
E 351 Jablečnany draselné Regulátory kyselosti
E 350 Jablečnany sodné Regulátory kyselosti
E 352 Jablečnany vápenaté Regulátory kyselosti
Celkem záznamů: 523
Problém:

Med a citrón na drsné lokty

Rada: Drsné lokty potřeme směsí ze 2 lžíc medu a 1 lžíce citronové šťávy,necháme působit,pak umyjeme a natřeme krémem. více

Adresář

Z diskuze

  • Jude mashel 30.04.2017 10:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    AHOJ, Projíždíte finančními potížemi, nebo potřebujete naléhavou půjčku za účelem zlepšení vašeh…

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Rady a zkušenosti s hubnutím

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí pomocí spalovačů

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku